Рекомендаційна система для персоналізованого підбору одягу засобами нейронних мереж - Салабай, Ярослав; Капран, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Проведено огляд та аналіз рекомендаційних систем для персоналізованого підбору одягу, їхні особливості, переваги та недоліки. Визначені та проаналізовані основні інформаційні та програмні засоби необхідні для реалізації завдання. Досліджені параметри нейронних мереж, які впливають на процес формування рекомендацій. Програмне забезпечення реалізовано за допомогою таких технологій: технологія R-FCN, нейронна мережа ResNet.