Рекомендаційний вебзастосунок «ЕlectronicLib» для збереження та читання книг - Кузьма, Назар; Крошний, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблено прототип вебзастосунку «Electroniclib», створеного на основі OctoberCMS, який дає змогу користувачам отримувати персоналізовані рекомендації книг. Застосунок забезпечує доступ до великої бази даних книг із детальною інформацією про авторів, жанри, оцінки та рецензії. Користувач має можливість зберігати вподобані книги до списків, переглядати історію прочитаного та отримувати рекомендації на основі своїх вподобань. Основними перевагами за стосунку «Electroniclib» є адаптивний інтерфейс та можливість отримання індивідуальних рекомендацій, що враховують жанри, стилі й популярність книг.