Розроблення інтерфейсу навчальної системи з тестування програмного забезпечення - Копичин, Роман; Борецька, Ірина (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблено інтерфейс вебсистеми для навчання основам тестування програмного забезпечення на основі технологій React, Vite, i18next, Redux та Material UI. Вебсистема надає користувачам можливість проходити інтерактивні тести, оцінювати свої результати та отримувати зворотний зв’язок. Особливу увагу приділено підтримці багатомовності, зручності навігації та адаптивності інтерфейсу для різних пристроїв. Для збереження прогресу тестування та статистики використано Redux, а багатомовність забезпечується бібліотекою i18next. Результати роботи можуть бути корисними для спеціалістів у галузі розробки вебзастосунків, а також для навчальних закладів, які прагнуть вдосконалити методики навчання тестуванню програмного забезпечення.