Інформаційна система оброблення даних для ТОВ «Практична бухгалтерія» - Балко, Назарій; Бекас, Богдан (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
У статті представлено опис розроблення та впровадження інформаційної системи оброблення даних для ТОВ «Практична бухгалтерія», яка дає змогу автоматизувати процеси замовлення бухгалтерських послуг, облік клієнтів та обміну звітами. Основою серверної-частини системи є технології Spring Boot, Spring Data JPA та Spring Security, що забезпечують надійність, швидкість і безпеку роботи системи. Для взаємодії з клієнтами створено Telegram-бот, який дає змогу клієнтам отримувати оновлення щодо статусу послуг, завантажувати звіти та звертатися до підтримки. Система сприяє підвищенню ефективності оброблення бухгалтерських даних, зручності для клієнтів і безпеці їх персональних даних.