Адаптивне прогнозування ймовірностей подій на базі штучного інтелекту - Кордіяк, Дарій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
У роботі проведено дослідження моделей аналізу прогнозування ймовірностей подій на базі штучного інтелекту. Здійснено огляд теорії аналізу ймовірностей подій та її застосування в економіці, проведено аналіз методів прогнозування подій. Розглянуто роль прогнозування і його практичне застосування в сучасній економіці, де складні процеси та реформи призводять до змін у сприйнятті економічних явищ.